iOS app update 1.5.2

door Andras Tucsni

iOS app update beschikbaar in app store

De Youless iOS app heeft een update gekregen naar versie 1.5.2, welke onlangs in de App Store is vrijgegeven. De belangrijkste wijziging is dat de app voorbereid is op de komende iOS 11 update, waar de oude app niet meer geschikt voor was. Op deze manier kan de Youless app gewoon gebruikt blijven worden wanneer Apple naar verwachting in de herfst de iOS 11 update uit gaat rollen.

Maar er zijn ook vernieuwingen doorgevoerd. Zo kan de app nu net als de Android app ook met negatieve waarden omgaan, dus wanneer er stroom teruggeleverd wordt aan het elektriciteitsnet. Dit is met name nuttig voor gebruikers met een LS120 in combinatie met een slimme meter in een situatie waarin er zonnepanelen geïnstalleerd zijn.

Deze “Zonnepaneel mode” kan ook als losse schakelaar in de configuratie van de app expliciet aangezet worden. In dat geval gaat de app er van uit dat er altijd energie opwekking gemeten wordt. Dit zal zo zijn wanneer de Youless direct op een kWh meter van een zonnestroom groep is geïnstalleerd, en niet op de hoofdmeter. Deze optie kan zowel voor de LS110 als de LS120 worden gebruikt.

Ga terug