Downloads

Om het maximale uit je YouLess te halen kun je hier documentatie en gratis software voor je YouLess downloaden.

 

Check deze pagina regelmatig voor updates, of volg ons op twitter of via onze blog. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates.

 

 

Documentatie

Download de quick guide voor een snel stappenplan om de YouLess te installeren, of de gebruikershandleiding voor een uitgebreide en volledige documentatie van de YouLess.

Tools

Download de netwerk configuratie wizard om de YouLess makkelijk en snel te configureren voor je eigen thuisnetwerk. Er is geen technische kennis nodig; de tool detecteert alle instellingen automatisch. Met de firmware utilities kan de meest recente, of een alternatieve firmware variant in de YouLess worden geladen.

Widgets

Download de widget voor op je computer desktop. Hiermee heb je altijd zicht op je live energieverbruik terwijl je met je computer bezig bent.

Apps

De YouLess apps zijn ideaal om op speurtocht te gaan naar grote energieverbruikers in en om het huis. Schakel simpelweg een apparaat aan of uit en de app geeft aan hoeveel het apparaat verbruikt door meting van het verschil in het totaalverbruik.

Download de YouLess app uit de Apple app store voor je iPhone/iPad/iPod touch.

Volg de onderstaande link vanuit je mobiele apparaat of scan de QR code om meteen de app uit de app store te downloaden:

NB: onderstaande links werken alleen op iOS apparaten. 

Volg voor de YouLess app voor Android de onderstaande link vanuit je Android toestel, en open het bestand. Zie ook deze post voor meer informatie.

 

Office

Download onze spreadsheet macro voor Excel of OpenOffice Calc om YouLess logdata automatisch over het netwerk in een spreadsheet te laden.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies.