Links

De YouLess beschikt over een open data interface, zodat ook derden toepassingen voor de Youless kunnen maken.

 

Op de ze pagina hebben wij een verzameling links geplaatst naar diverse toepassingen van derden, die met de YouLess kunnen koppelen.

 

Desktop

Met desktop widgets heb je altijd zicht op je live energieverbruik terwijl je met je computer bezig bent.

 

Parage desktop YouLess applicatie / widget voor Apple Mac

De Parage desktop Youless widget toont het actuele verbruik op de OSX desktop. Naast de weergave van het verbruik in de float-on-top widget, is de weergave van het actueel verbruik ook in het Dock icon zichtbaar.

Apps

Apps zijn ideaal om op speurtocht te gaan naar grote energieverbruikers in en om het huis. Schakel simpelweg een apparaat aan of uit en de app geeft aan hoeveel het apparaat verbruikt door meting van het verschil in het totaalverbruik.

 

Netmere YouLess app voor Windows phone 8

Download de Netmere YouLess app voor Windows Phone om met je telefoon stroomverbruikers in huis op te sporen.

TRON YouLess app voor Android

De TRON YouLess app voor Android toont het actuele en het gelogde verbruik over de afgelopen week. Het is mogelijk om meerdere Youlessen te configuren en om uploads naar PVOutput vanuit de app te doen.

Appliance

Plugins om de Youless te kunnen koppelen met (domotica) appliances

 

MiOS app/plugin voor YouLess

Met deze app/plugin kan de YouLess aan MiOS devices zoals de Veralite van Micasaverde gekoppeld worden.

Tweakers YouLess topic

Voor de meer technische gebruiker zijn er nog diverse andere software projecten die met de Youless kunnen koppelen. In de startpost van het YouLess Topic op de Tweakers GoT is een overzicht hiervan te vinden. Op dit forum wordt ook o.a. het gebruik van deze projecten besproken.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, geeft u ons toestemming voor het gebruiken van deze cookies.