Widgets

Bij Youless vinden we een speciaal display voor het tonen van je energieverbruik onnodig. Zo'n scherm verhoogt de kosten en heeft de beperking dat de informatie slechts op één plek beschikbaar is.

 

In een gemiddeld huishouden zijn meerdere apparaten aanwezig die zijn voorzien van een scherm zoals computers, smartphones en tablets. De Youless maakt hier handig gebruik van en geeft inzicht in je verbruik op deze apparaten.

 

Op de downloads pagina zijn diverse gratis programma's te vinden in de vorm van apps en widgets. Hiermee wordt je actuele energieverbruik zichtbaar gemaakt in je digitale omgeving. Op deze manier wordt je op een eenvoudige en toegankelijke manier bewuster van je energieverbruik.

 

De desktop widget kan op het bureaublad geplaatst worden, net als andere widgets waar je af en toe een blik op wilt werpen zoals bijvoorbeeld de klok. Het is dan niet nodig om iets op te starten of andere acties te ondernemen. Wanneer een grote stroomverbruiker inschakelt dan zie je het effect meteen door het verkleuren van de widget.

 

Apps

Met de Youless app wordt je smartphone*) een energiemeter! Je kunt hiermee met je smartphone door je huis op zoek gaan naar (grote) verbruikers. Schakel simpelweg het apparaat aan of uit en het verbruik van dat apparaat wordt op je smartphone zichtbaar. Energie besparen wordt op deze manier niet alleen makkelijk, maar ook leuk!

 

 

Kijk voor meer gedetailleerde screenshots in de Play Store en in de App Store listing van onze app.


*) Beschikbaar op Android en iOS.