Gebruikerservaringen

In de loop van de tijd hebben wij veel spontane positieve reacties per email gekregen Smile

Deze reacties zijn dus niet via enquetes uitgevraagd, maar op eigen initiaftief van gebruikers gestuurd. Hieronder plaatsen we enkele quotes met expliciete toestemming van deze gebruikers (geanonimiseerd waar dat door de inzender gewenst was):

 

Ik vind de youless overigens wel een erg mooi product. Had eerst zoiets van conrad, maar die was draadloos en werd de data verzameld in een kastje wat je dan met USB weer moest koppelen, heeft nog nooit goed gewerkt. USB en draadloos gaf altijd wel een probleem. Met de youless geen enkel probleem gehad, gewoon plaatsen en werken.....

- Dirk K, Capelle a/d Ijssel

 

Werkt perfect. Ik ben onder de indruk. Zowel van de technologie, de prijs, als de support.

- Geert Bellens, BESTBUILDINGCONCEPT, Lint

 

Vandaag de hele dag gespeeld met de Youless. Wat een gaaf ding en wat een inzicht krijg je erdoor...

- Micha R, Rhoon

 

De Youless bevalt perfect. Zoals het er nu uitziet, gaat mijn jaarverbruik dalen van 6300 kWh naar 2500 a 3000 kWh. Zonder het inzicht wat de Youless biedt, was dit niet gelukt.

- John de W, Nieuw Vennep

 

Het werkt nu 3 dagen probleemloos. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de uitmuntende service: er zijn maar zeer weinig bedrijven die binnen 30 minuten reageren op een binnenkomende Email. Fantastisch en een groot compliment waard.

- Dion B, Geldrop

 

Fantastisch ding, werkt supergoed. We vermoedden het al, maar nu was nog duidelijker dat onze droger voor de B&B extreem veel energie verbruikte, daarop zijn we overgestapt op een gasdroger; behalve iets meer gasverbruik is ons elektra verbruik met 15 kWh per dag gedaald!

- Joost van Wijk, B&B 1680, Amsterdam

 

Jullie youless is gewoonweg een fantastisch product waarvan ik al maandenlang meer dan supercontent ben.

- D C, Perk

 

Ik gebruik de Youless voor de opbrengst van mijn zonnepanelen met bruto productie meter. Wat een uitstekend voorbeeld van schone eenvoud! De Youless is  echt perfect voor het registreren van opbrengst voor de kleine particuliere PV installatie. Nu kan ik eindelijk mijn installatie volgen op zonnestroomopbrengst.eu en de app is een prima tool om collega's en vrienden bewust te maken van het feit dat je niet altijd hoeft te verbruiken maar dat je ook kunt opwekken. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de minimale installatie en de no-nonsense interface. Ga zo door!

- L J-H, Den Haag

 

Ten eerste bedankt voor een fantastisch product dat ik nu al jaren gebruik. Ook de laatste ios app is erg goed.

- Kees G

 

De nieuwste firmware 1.6.0 is super. Heb deze ochtend ook de upgrade gedaan bij mijn zoon. Upgraden gaat zo smooth, binnen de minuut. Nu nog even afwachten op die digitale waterteller.

Pracht van een product de LS120. En als ik het mag, ga ik trachten het hier in Vlaanderen zoveel als mogelijk promoten.

- Bruno Van P

 

Ik moet toch zeggen dat youless een top bedrijf is, met name hoe goed gereageerd wordt. Kan niet anders zeggen als TOP
- Cees B

 

Reviews

 

Nieuw: Youless LS120 - TD-er.nl

Youless LS120 Review

 

Review Youless LS120 - Domotica Blog

Review van de Youless LS120 door Domotica Blog met een extra focus op Domotica integratie